Skip to main content

Ficha técnica

Titol: Mitologia per profans | Autor: Antoni Janer Torrens | Edicions: l’ Abadía de Montserrat | Pàgines: 300 | Data: oct /2019 |  ISBN: 978-84-9191-086-2 | Precio: 23 euros

Mitologia per profans

Antoni Janer Torrens

PUBLICACIONS  l’ABADIA DE MONTSERRAT

 

Avui la mitologia clàssica és ben present en el nostre vocabulari amb expressions com «la caixa de Pandora», «sentir cants de sirena», «caure en braços de Morfeu», «el taló d,Aquil·les», «ser un Adonis» o «viure una odissea».

Mitologia per a profans és un manual per entendre la tradició clàssica d’Occident. El seu autor, Antoni Janer Torrens, filòleg clàssic i periodista, l’ha escrit amb un llenguatge amè i entretingut amb l’objectiu de donar a conèixer el nostre valuós llegat humanístic que desgraciadament perilla en l’actual societat utilitarista. Tots els referents clàssics que inunden les nostres vides quotidianes hi són explicats amb tot luxe de detalls. És un llibre ple de sorpreses, amb pinzellades d’etimologia, antropologia i sociologia del món clàssic.

 

[ADELANTO DEL LIBRO EN PDF]

profile avatar

Antoni Janer Torrens

Antoni Janer Torrens (Sa Pobla, Mallorca, 1978). Llicenciat en Filologia Clàssica (UB) i en Periodisme (UPF). És professor de secundària de llatí i grec. Com a periodista, collabora habitualment a l’Ara Balears, a la revista Sàpiens i a IB3 Ràdio. També ha treballat per a altres publicacions com Presència, El Temps, Clío, Historia y vida o Memoria. Des de la seva pàgina web, www.antonijaner.com, intenta desxifrar el món a través de les etimologies. El 2015 va participar en la redacció de dos volums —dedicats a Grècia i a Roma— d’un projecte enciclopèdic molt ambiciós de SÀPIENS Publicacions: Història de la Humanitat i la Llibertat. La seva tasca docent segueix la màxima d’Horaci: prodesse et delectare, que es podria traduir com «ensenyar delectant».

Obras asociadas
Close Menu